Ontdek de unieke Privacy Based aanpak

Wij zoeken mensen die zelfstandig zijn maar graag in een groep willen werken aan de mooiste projecten op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Partner worden kost je niets maar het vraagt wel om jouw commitment. 

Implementatie consultants

Privacy Based gebruikt een privacy control center en de inrichting daarvan vraagt om breed georienteerde consultants met verstand van privacy en informatiebeveiliging.

Privacy specialisten

We werken vanuit het verwerkingsregister naar bedrijfsmiddelen, klanten, leveranciers en processen. Als je kijk hebt op privacy gebaseerd werken ben je bij ons welkom.

Partnering met Privacy Based

Wij zorgen voor de contracten, de afhandeling van de klantcontacten, verwerken van klantfacturen en alles wat er bij verkoop komt kijken. Jij stuurt je uren in en krijgt binnen een week betaald.

Bonus voor extra omzet

Voor het aanbrengen van nieuwe klanten en / of nieuwe projecten deel je mee in de opbrengsten.

Neem deel aan de opleidingen

Als partner neem je gratis deel aan de webinars en trainingen die ingaan op de privacy control center inrichting en de aanpak bij de klant. Dit waarborgt de uniforme kwaliteit van Privacy Based.

Op de hoogte blijven van de opdrachten?

We delen de kansen natuurlijk alleen met onze partners maar we sturen ook maandelijks niet gepersonaliseerd nieuws over privacy of informatiebeveiliging. Wil je die ontvangen? Schrijf je dan hieronder in.