Content Marketing is essentieel

PrivacyBased e-marketing: de AVG roept veel vragen op bij het toepassen van content marketing. Moet er altijd toestemming zijn of kan worden volstaan met gerechtvaardigd belang. Wat is privacy-by-design in een geautomatiseerde e-mail marketing campagne? Is e-mail marketing profiling?

Na het wegvallen van cold-calling als gevolg van bel-me-niet en met de komst van e-Privacy in gedachten, wat kan er eigenlijk nog wel bij het vinden van prospects en behouden van klanten?

SEO, SEA, media campagnes, targeting, profiling, cookies, salesfunnels, landingspagina's; er zijn veel mogelijkheden ontwikkeld om je product onder de aandacht te brengen van (toekomstige) klanten. Maar met het aanscherpen van de Telecomwet, de komst van de AVG en binnenkort de e-Privacy verordening verandert het landschap. Wat eerst nog gebruikelijk was kan niet meer. Waar eerst communicatie mogelijk was is nu alleen dialoog mogelijk na expliciete toestemming. e-Marketing lijkt hopeloos.

Maar dat is het zeker niet. Het vraagt wel om een fundamenteel andere kijk op de klantrelatie. Het vraagt om andere woorden, denken vanuit het klantperspectief met de meerwaarde in gedachten. Iedereen deelt informatie als er genoeg meerwaarde is te halen.

Vraag onze nieuwsbrief aan

Onze specialisten delen hun kennis in artikelen, blogs en andere media. Wil je op de hoogte blijven van privacyupdates?

PrivacyBased werkt samen met toppers op dit gebied om uw e-marketing AVG-compliant te maken. Meer klanten, meer omzet, meer winst en meer klantloyaliteit terwijl u voldoet aan de AVG.

UPTMZ, content marketing voor het MKB

Toegankelijke datagedreven marketingdiensten. Dat is Uptmz. Alles wat we in de afgelopen jaren hebben geleerd, in samenwerking met tal van A-merken, op een presenteerblaadje voor het MKB.

Spotler

Spotler, maakt e-mail marketing eenvoudig

Meer dan 2700 bedrijven vertrouwen elke dag op Spotler als tool voor het verwerken van honderdduizenden e-mails. Spotler stelt bedrijven in staat om volledig AVG gebaseerd te werken. PrivacyBased is partner van Spotler en helpt bedrijven om hun AVG op te nemen in hun bedrijfsprocessen.