Meer informatie over het inschakelen van PrivacyBased bij uw organisatie of om aan te sluiten bij het PrivacyBased netwerk?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de partners

Hans Leemans

Hans Leemans - Inhoudelijke vragen over privacy dienstverlening en Privacy-as-a-Service

Hans Leemans is al vanaf het prille begin bij het Nederlandse internet betrokken. Al heel vroeg zag hij de kansen voor het bedrijfsleven, maar ook de belangen van de overheid (inclusief opsporingsonderdelen) en die van consumenten. Op die scheidslijn is het balanceren tussen - ogenschijnlijk - tegenstrijdige belangen. Privacy is altijd een onderdeel geweest van de afwegingen zoals bij het Nederlandse Bel-me-niet Register waarvoor Hans jaren verantwoordelijk was. Governance, legal en ICT/security zijn de beleidsterreinen waar hij zich op richt. Op het gebied van privacy heeft Hans de opleidingen gevolgd aan de Universiteit Maastricht.

Mark Leemans - Commerciƫle aspecten en het netwerk van professionals

Met zijn brede bedrijfskundige kennis van processen, ICT, privacy, innovatie en business development is hij in staat om altijd een passende oplossing te vinden. Hij kan snel complexe problemen doorgronden en deelt deze kennis graag met anderen.