Privacy Based BV

Bezoekadres

Kerkstraat 3
1381 XN Weesp
welkom@privacybased.com

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door gebruik te maken van dit formulier of door één van onze partners te benaderen.

Hans Leemans - Inhoudelijke vragen over privacy dienstverlening en Privacy-as-a-Service

Hans Leemans

Hans Leemans is al vanaf het prille begin bij het Nederlandse internet betrokken. Al heel vroeg zag hij de kansen voor het bedrijfsleven, maar ook de belangen van de overheid (inclusief opsporingsonderdelen) en die van consumenten. Op die scheidslijn is het balanceren tussen - ogenschijnlijk - tegenstrijdige belangen. Privacy is altijd een onderdeel geweest van de afwegingen zoals bij het Nederlandse Bel-me-niet Register waarvoor Hans jaren verantwoordelijk was. Governance, legal en ICT/security zijn de beleidsterreinen waar hij zich op richt. Op het gebied van privacy heeft Hans de opleidingen gevolgd aan de Universiteit Maastricht.

Vraag onze nieuwsbrief aan

Onze specialisten delen hun kennis in artikelen, blogs en andere media. Wil je op de hoogte blijven van privacyupdates?

Jeroen Bartels - Commerciële aspecten en het netwerk van professionals

Jeroen Bartels

Jeroen Bartels is op meerdere manieren inzetbaar, als interim bestuurder, als mediator, adviseur op het gebied van (milieu)beleid, communicatie en reputatiemanagement, kortom breed inzetbaar in het private en het publieke domein of juist als een brug tussen beide in publiek/private settings. Jeroen heeft veel ervaring in allerlei managementrollen en richt zichbij PrivacyBased op sales, de contracten en collectieve afspraken. Ook neemt hij het register van gecertificeerde privacy professionals onder zijn hoede.

Op de hoogte blijven van privacy gerelateerde onderwerpen?

De specialisten van PrivacyBased delen graag hun kennis en ervaring in korte nieuwsflitsen, interessante updates en leerzame artikelen. U kunt zich hieronder op deze informatiestroom inschrijven. We proberen elke week minstens één item te delen. Mocht u de informatie niet meer willen ontvangen dan is uitschrijven op elk moment mogelijk.