Privacy Assessment

De AVG check: Als u niet helemaal zeker bent of u volgens de AVG werkt, kunt u door PrivacyBased een audit laten uitvoeren. Uw bedrijfsrisico's komen dan helder in beeld.

Als u het AVG project hebt afgerond, wilt u natuurlijk ook graag weten in hoeverre u alles hebt gedaan dat nodig is om aan de AVG te voldoen

Voldoen aan de AVG vraagt om een constante inspanning. Hoe zijn Privacy by Design en Privacy by Default verankerd in uw bedrijfsprocessen? Vertaalt u passende technische en organisatorische privacymaatregelen in een ISO 27001 certificaat, dan heeft u een AVG specifieke audit nodig. Of wilt u in uw bedrijf een privacy coördinator aanstellen die wordt getoetst door een gecertificeerde Data Protection Officer die in deeltijd aanwezig is? PrivacyBased regelt dit voor u en voert een audit uit op alle AVG-eisen.

PrivacyBased beschikt over een netwerk van samenwerkende privacy specialisten. Via het centrale kantoor in Weesp vinden we de best passende specialist. Of het nu gaat om een klein project, het totale traject, een audit, of een specialist op een deelgebied, we vinden de juiste specialist.

Vraag onze nieuwsbrief aan

Onze specialisten delen hun kennis in artikelen, blogs en andere media. Wil je op de hoogte blijven van privacyupdates?

Onderdeel van de Service Level Agreement

De AVG-audits maken een vast onderdeel uit van een Privacy-as-a-Service overeenkomst. U heeft dan altijd een privacyprofessional op afroep beschikbaar.

Risico en proces analyses

PrivacyBased beschikt over experts met ervaring in het beoordelen van AVG implementaties. De ervaring van alle klanten samen is geanonimiseerd verankerd in onze Knowledge Base, klaar om uw bedrijf te helpen.